Про Службу захисту та лікування тварин

Шановні мешканці Ірпінської міської територіальної громади Київської області!
Починаючи з 01.06.2021 року Служба захисту та лікування тварин є структурним підрозділом КП «УЖКГ «Ірпінь» (надалі-Служба)
Згідно Правил внутрішнього трудового розпорядку та колективного договору Служба працює з понеділка по четвер з 08.00 год. до 17.00 год., у п’ятницю з 08.00 год. до 15 год. 45 хв.
Контактний телефон Служби щодо прийняття заявок на вилов безпритульних тварин: (098)3521502, (063)1023501.
Після закінчення робочого часу на підприємстві та у вихідні та святкові дні контактний телефон диспетчерської служби: (04597)63-005, 068 936 61 63
Усі звернення громадян щодо вилову безпритульних тварин вносяться до Журналу реєстрації вхідної кореспонденції.
Звернення громадян можуть здійснюватись у письмовій формі, по телефону, або у формі електронного звернення.
У разі звернення громадян по телефону інспектор Служби або працівник диспетчерської служби фіксує прізвище, ім’я по батькові, адресу, телефон заявника; родові ознаки тварини та орієнтовне її місцезнаходження.
Заявки без зазначення контактних даних не опрацьовуються.
При отриманні письмового або електронного звернення така заява повинна відповідати вимогам ст. 5 Закону України «Про звернення громадян» від 2 жовтня 1996 року № 393/96-ВР (із змінами). Зокрема, письмове звернення надсилається поштою або передається громадянином до КП «УЖКГ «Ірпінь». Письмове звернення також може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення).
У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання. Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати. В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним. У разі надсилання звернення на електронну адресу підприємства uzkg_irpin@ukr.net така заява надсилається у формі «сканкопії» з обов’язковим зазначенням електронної поштової адреси заявника.
Звернення, оформлене без дотримання зазначених вимог, повертається заявнику з відповідними роз’ясненнями не пізніш як через десять днів від дня його надходження.
Адміністрація КП «УЖКГ «Ірпінь»