Звіт про виконання своїх обов’язків управителем житлового будинку №7 по вул. Шевченка в м.Ірпінь

КП «УЖКГ «Ірпінь» надає інформацію про виконання отриманих від мешканців заявок  за 2019 рік.

Згідно журналів реєстрації звернень мешканців до диспетчерської служби за 2019 рік надійшла наступна кількість заявок:

  • дільниця з експлуатації ліфтів 87 заявок за рік (з них 2 застрявання людей) всі виконані;
  • дільниця електричних мереж – 58 заявок по заміні ламп освітлення місць загального користування – всі виконані;
  • ремонтно-будівельна дільниця – 8 заявок зокрема щодо очищення зливової системи, скління вікон , ремонту покрівлі – всі виконані;
  • сантехнічна дільниця – 45 заявок – виконано
  • дільниця благоустрою – 1 заявка – провести дератизацію від комах – виконано.

Проведена ревізія всіх електричних щитків будинку, замінено всі лампи на поверхах та в кабінах ліфтів, та на 2 світильниках  вхідних груп до будинку.

Також в усіх під’їздах будинку 2 рази на місяць проводилось миття сходових клітин, 3 рази на тиждень проводилось вологе прибирання з 1 по 3 поверх. Нарікань від мешканців щодо неякісного обслуговування або невиконання робіт не надходило.

В 2019 році всі ліфти будинку № 7 по вул. Шевченка пройшли перевірку Держгірпромнагляду на безпеку експлуатації. Всі виявлені недоліки були усунені власними силами підприємства, після придбання необхідних матеріалів.

Відремонтовано два ліфтових  електричні двигуни, що вийшли з ладу. Замінено 8 (вісім ) магнітних пускачів, 16 разів проведено ремонт дверей кабіни та поверхів ліфта, які були зіпсовані (зламані) мешканцями та гостями будинку. Проведено очищення приямків ліфтових шахт в будинку від сміття та шприців.

Сантехнічною дільницею в житловому будинку №7 по вул. Шевченка  в ході підготовки до опалювального періоду було замінено засовки з опалення 4 шт (50 мм), замінено засувки  води 2 шт. (80мм), проводився ремонт та часткова заміна стояків водопостачання та водовідведення, а також  було проведено утеплення системи теплопостачання в теплових рамках, а також частково замінена та відремонтована запірна арматура на стояках з теплопостачання,  виготовлено та встановлено металеві двері виходів до технічного поверху всього будинку.

Ремонтно-будівельною дільницею в осінній період проведено частковий ремонт м’якої покрівлі та ливневої системи будинку, демонтовано аварійні ділянки лицювальної плитки на фасаді будинку та заштукатурено дані місця. Крім того хочемо зауважити, що заборгованість по сплаті житлово-комунальних послуг по будинку станом на 01.12.2019 року складає 213085,96  грн., що в свою чергу унеможливлює своєчасно та якісно надавати відповідні послуги.